De week van laisser faire

Een week waarin rust de boventoon voert, een week waarin je ervaart dat door dingen te laten gaan je dichter bij jezelf komt

Wie kent het niet het gevoel van haast, geen rust... ik moet nog zoveel voor mijn werk, mijn blog, de feestdagen, de kinderen, de kleinkinderen.

Het gevoel dat het leven jou soms leeft in plaats van dat jij jouw leven leeft. De vele keuzes die wij per dag moeten maken: de kleine simpele, welke melk zou ik kopen, inmiddels hebben wij de keuze tussen magere, halfvolle, volle met, zonder lactose extra vitamine D, terwijl nog niet zo lang geleden de melkboer langs de huizen kwam met gewoon melk. Naast kleine keuzes maken in het leven moeten wij ook steeds meer grote keuzes maken: wel of niet parttime werken, kinderopvang, de kinderen van je eigen kinderen opvangen, de zorg voor oudere ouders soms als mantelzorger, de keuze van je carrière die misschien begint te wringen.

Wat als je nu al deze zaken eens kon laten gaan door ze zichtbaar en bespreekbaar te maken samen met een groep vrouwen van verschillende leeftijden, in een wonderschoon plekje in Zuid Frankrijk onder het genot van een glas wijn, een les yoga, wandelingen door de natuur, lekker eten, een plons in het zwembad, een kookles, mooie gesprekken, schilderen, brainstorms en vooral heel veel laisser faire, zou dat niet naast een heerlijk ontspannen week ook een prachtig cadeau zijn aan dat drukke brein van ons?
Wat nou als je eens een week in de rust zou zitten. Je grootste zorg is, welke wijn ga ik drinken, is er zon vandaag en ga ik wel of niet zwemmen. Wij zorgen dat we gezellig samen kunnen eten en koken als je dat leuk vindt, dat er ruimte is voor reflectie, een les yoga, lessen over voeding, mooie wandelingen maken en dat je kunt doen waar je op dat moment behoefte aan hebt.
Met elkaar kijken wij hoe je de rust van deze laisser faire week in je dagelijks leven kunt inpassen.

Lekker aan het zwembad

Lekker aan het zwembad

Dat kan want die week organiseren wij op Domaine Malpas, ons mooie vakantie domein in Zuid Frankrijk. Wij zorgen voor de innerlijke mens met eten & de nodige geestelijke uitdagingen. Ons Domaine zorgt voor de fysieke mens door het faciliteren van een goed bed, een verwarmd zwembad en de mogelijkheid om helemaal in de natuur te verblijven.
Niks van het programma is verplicht, alles is geheel vrijblijvend vandaar dat we voor de naam laisser faire hebben gekozen.

Deze week kost 850 euro inclusief eten (lunch en avondeten) exclusief alcoholische drank op basis van een gedeelde kamer.
Deze week kost 1000 euro inclusief eten (lunch en avondeten) exclusief alcoholische drank op basis van een kamer alleen.

Domaine Malpas ligt in de Aveyron en is vanaf Utrecht zo een 1090 km rijden,
Je kunt ook kiezen om op Toulouse te vliegen vanaf schiphol (dan is het nog 2 uur rijden) of op Montpellier vanaf schiphol of Rotterdam (ook 2 uur rijden) of vanaf Charleroi naar Rodez (25 minuten rijden).

Wil je verdere informatie of je alvast opgeven voor de week van Laisser faire mail dan naar: domainemalpas@gmail.com